Tudnivalók

A BENEVIA Apartmanok a 7623 Pécs Szabadság u. 22. címen a belváros peremén helyezkednek el. Frekventált helyen, gépjárművel behajtási engedély nélkül megközelíthetőek. A vasútállomás 250 méterre, a buszvégállomás 600 méterre található.

A szállás elfoglalása, elhagyása
A szállás elfoglalása az érkezés napján 13 órától, a szállás elhagyása a távozás napján legkésőbb 10:00-ig történik. Ha ettől eltérő kívánsága van, kérjük, hogy azt foglaláskor jelezze. Amennyire csak lehetséges, igyekszünk rugalmasan kezelni az érkezés és a távozás időpontját.

Kulcsok
Az apartman vendégei az apartmanhoz, és a gépkocsibejáróhoz saját kulcsot kapnak amit az itt tartózkodás ideje alatt maguknál tarthatnak.

Fizetés és előleg
A foglalás véglegesítése az előleg megfizetésével történik. Előleg címén szállásköltség 30%-át kérjük rendezni, a foglalást követő 3 munkanapon belül a Dél Takarék Szövetkezet-nél vezetett 50800111-15625159 (Benkő Péter) számú számlaszámra. A szállásköltség fennmaradó része a szállás elfoglalásakor készpénzben történik. Amennyiben a fennmaradó szállásköltséget is átutalással kívánja rendezni, kérjük gondoskodjon róla, hogy az átutalt összeg a szállás elfoglalása előtt megérkezzen!
A közlemény mezőben tüntesse fel az Ön nevét, a foglalása kezdő dátumát, a foglalt éjszakák számát, és azt, hogy hány főre foglalja le a szállást. Például: " Nagy Gábor, 2018.08.01., 5 éjszaka, 4fő" Amennyiben az előleg a foglalást követő 3 munkanapon belül nem érkezik meg, foglalását sajnálatunkra törölnünk kell!

Lemondás
Az érkezés napját megelőző 10 napig jelzett lemondás esetén az átutalt előleget a teljes foglalási díj 5%-nak megfelelő kezelési költség levonása után visszautaljuk. Az érkezés napját megelőző 10 napon belül jelzett lemondás, vagy meg nem jelenés esetén a teljes szállásköltség fizetendő!

Tisztaság és rend
Az apartmanokat távozást követően mi takarítjuk ki. A vendégeket minden esetben frissen felhúzott ágyneművel és tiszta törülközőkkel várjuk.

Udvar és terasz szabadon használható. Munkanapokon a kocsibejáró 8:00-17:00 –ig nyitva van. Az irodákban dolgozók ebben az időszakban használják a parkolót. A vendégek részére fenntartott helyeket nem.

Környezetbarát apartman
A meleg víz ellátást hőszivattyú biztosítja, amely 50-70% -al kevesebb villamos energia fogyasztást eredményez. Az apartmant környezetbarát és antiallergén tisztítószerekkel takarítjuk.

Dohányzás
Az apartman, és az épület teljes területén TILOS a dohányzás! Dohányzásra kizárólag az udvaron az erre a célra kijelölt helyen van lehetőség!

Információk
A város és vonzáskörzete széles, sok igényt kielégítő látnivalót és programot kínál. Az alapvető, tájékozódást segítő térképek, turista kiadványok az apartmanokban megtalálhatók.
Az általunk alkalmasnak ítélt, javasolható vendéglátó egységekről és boltokról készséggel adunk tájékoztatást.

Gyerekbarát apartman
A 0-3 éves korú gyerekeknek kiságyat biztosítunk. Továbbá asztalra rögzíthető etetőszéket, magasító párnát, gyerekágyneműt, gyerek étkészletet biztosítunk. Rajzeszközök és mesekönyvek is várják a gyerekeket.