Apartman foglalás űrlap

Foglalt
Ideiglenesen foglalt
Szállásköltség: 0 Ft
információ

Foglalás előtt kérjük olvassa el a tudnivalókat. A BENEVIA Apartmanok foglaltsági naptára a mindenkori aktuális helyzetet mutatja, foglalásakor hagyatkozhat rá.

1. A naptáron adja meg azt az időszakot amelyre foglalni kíván. Az időszak kijelölésekor az apartmanban eltöltendő éjszakákat kell megadnia. Először kattintson a tervezett érkezés napjára, majd kattintson arra a dátumra, amelynek éjszakáját még az apartmanban szeretné tölteni. A kiválasztott napok zöld színnel jelennek meg a naptárban.
Pl: ha június 1.-én érkezik és június 10-ig kíván maradni, akkor a június 1.- június 9. napokat válassza.
FONTOS! Péntekre és szombatra csak az éppen aktuális héten lehet foglalni. Tehát az aktuális hetet követő hétvégékre csak minimum két napos foglalásokat fogadunk (csütörtök-péntek, vagy péntek-szombat, vagy szombat-vasárnap).

2. Vendégek száma: A vendégek számát kérjük megadni. Egy három év alatti gyermek szállását térítésmentesen biztosítjuk. Ebben az esetben a vendégek számánál őt nem kell figyelembe venni! (pl. a 3-5 fős apartman esetében 2 felnőttel érkező 2 három év alatti gyermek esetén 4-1=3, tehát három főt kérünk megadni).

GYERMEK KEDVEZMÉNY! Az 1-2 fős apartmanokban egy 3 év alatti gyermeket térítésmentesen várunk szeretettel, amennyiben az általunk biztosított gyermekágy megfelel! A gyermekágy 60*120 cm-es rácsos ágy, kókusz matraccal, ágyneművel. A 3-5 fős apartmanokban a 2 felnőttel érkező 2 vagy 3 gyermek esetén szintén egy 3 év alatti gyermeknek biztosítunk szállást térítésmentesen.

3. A szállásköltséget az adatok megadása után láthatja. Az ár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót amely 400 Ft./fő/éjszaka! Amennyiben kiságyat (térítésmentesen biztosítjuk) igényel kérjük jelölje! Ha gépjárművel érkezik és parkolót kíván igénybe venni (térítésmentesen biztosítjuk) kérjük jelölje! Ha SZÉP kártyával kíván fizetni szintén kérjük jelölni!

4. A foglalást követően 3 munkanapon belül kérjük a szállásköltség 30%-át átutalni, vagy a foglalási lapon megadott bankszámlaszámra befizetni. Amennyiben a foglalás az érkezést megelőző 5 napon belül történik a teljes szállásköltséget kérjük előre rendezni.

információ

Foglalás

1. Ha nincs kérdése és Önnek megfelel az ár, a „FOGLALÁS” mezőben adja meg a kért adatokat, és a tudnivalókban írt feltételek elfogadását követően a zöld „ELKÜLD” gombra kattintva juttassa el hozzánk foglalását! Ha az árral, az elhelyezéssel kapcsolatban kérdése van, a foglalás előtt készséggel megválaszoljuk! Minden körülmények között arra törekszünk, hogy Ön elégedett legyen, és jól érezze magát nálunk!

2 . A megadott éjszakákra lefoglaljuk a szállását, és böngészőjében az Ön által megadott adatokkal és a szállással kapcsolatos információkkal foglalási lap jelenik meg. Ezt e-mailben is eljuttatjuk Önnek, amelyben a további teendőiről is tájékoztatjuk. FIGYELEM! Foglalása ekkor még csak ideiglenes státuszú! Ekkor a naptárban világos zöld színnel lesznek jelölve az Ön által lefoglalt éjszakák.

3. A foglalás véglegesítése a foglalást követő 3 munkanapon belül átutalt, vagy számlaszámunkra befizetett előleggel történik. Amennyiben az előleg megfizetése elmarad, foglalását sajnálatunkra törölnünk kell. Az előleg számlaszámunkra érkezéséről és véglegesítésről e-mailben tájékoztatjuk. A fizetendő előleg összegét a foglalási lap tartalmazza. Ha a későbbiekben, bármilyen okból, mégis elállna a már véglegesített foglalásától, akkor azt e-mailben vagy telefonon jelezze, legkésőbb az érkezés napja előtt három nappal.